Showing posts with label Affiliate Content. Show all posts
Showing posts with label Affiliate Content. Show all posts

Sunday, August 27, 2017

Shawl Cantik dan Bergaya Untuk Kanak-Kanak

Sunday, August 27, 2017 0
Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Shawl Cantik dan Bergaya Untuk Kanak-Kanak-Alhamdulillah, Raya Haji semakin hampir.Kalau ikut perasaan, kalau boleh raya haji pun nak pakai baju raya sedondon kan.hehe.Nampak sangat ko kemaruk publisiti.haha.Orait, saya sebenarnya sangat teruja bila tengah survey tudung cantik untuk anak-anak pompuan sendiri, jumpa pulak dengan satu online shop yang memang jual tudung online dan speciality depa ni jual tudung budak-budak saja.

kena pulak dengan warna pink ni.Lagilah tak boleh lena selagi tak grab untuk anak pompuan kita kan..heheh..

Asalnya nak tengok-tengok je, tapi macam tak boleh nak tahan kalau setakat tengok je.Tudung budak pompuan kat sini memang lawa-lawa dan cun habis beb!Apa yang paling saya suka dengan keistimewaan tudung yang dijual ialah ia diperbuat dari jenis kain yang sangat sesuai dengan keperluan anak-anak kecil yang sedang lasak dan baru belajar bertudung.

Tambah-tambah ada pulak batu yang bersinar kat tudung tu, makin manis dan jelitalah anak-anak kita kalau dapat gayakan tudung ni.

Koleksi tudung yang saya kongsikan ni antara yang paling latest yang baru dijual di Online Shop Tudung Si Comel sempena Raya Haji tahun 2017. Antara ciri-ciri yang menarik tentang tudung-tudung ini ialah seperti berikut :

KELEBIHAN SHAWL OMBRE EXCLUSIVE
  1. Warna yang lembut
  2. Corak abstrak yang minimal
  3. Dihiasi batu rhinestones yg bersinar
  4. Shawl dua muka tanpa pin
  5. Tidak perlu iron
  6. Boleh dibasuh mesin
  7. Material moss crepe
  8. 6 pilihan warna
  9. Sangat kemas terletak
SAIZ/UKURAN/CADANGAN UMUR

Dihasilkan dengan potongan khas yang sesuai bagi kanak-kanak berusia 4 tahun  hingga 12 tahun (berbadan kecil). 

Saiz S cadangan umur  4-9 tahun
Lilit muka : 20 Inci
Labuh dari dagu : 16 Inci

Saiz  M cadangan umur  9-12 tahun
Lilit muka : 23 Inci 
Labuh dari dagu : 18 Inci 

Pilihan dua warna yang menarik dan memukau pandangan

warna-warna yang lembut dan sesuai untuk anak perempuan yang sopan dan manis

Boleh cuba, jika tidak sesuai boleh dipulangkan. Yang penting Si Comel puan SELESA.

MATERIAL
Shawl Ombre  diperbuat dari material High Quality Moss Crepe bagi memastikan keSELESAan Si Comel kita. Dihasilkan agar Si Comel gemar bertudung, In shaa Allah.

JAMINAN 180 HARI

dihiasi batu rhinestones yang bersinar

Jangan lupa hadiahkan anak perempuan anda tudung cantik dan bergaya ini

Orait, cakap banyak pun tak berapa nak untung sangat sebab anda kena lawat sendiri online shop Tudung Si Comel ini dan pilih sendiri tudung anak perempaun yang berkenan di mata anda.

Kalau dah ada yang berkenan, boleh  klik terus pic kat bawah ini !


Saturday, August 26, 2017

Koleksi Tudung Kanak-Kanak Terbaru Yang Cantik dan Murah

Saturday, August 26, 2017 4
Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Koleksi Tudung Kanak-Kanak Terbaru Yang Cantik dan Murah-Haih.Adakah anda sedang mencari sebuah online shop khas untuk pakaian islamic kids bagi anak-anak anda? Anda sedang mencari tudung dengan fesyen semasa yang cantik untuk si comel anda?Atau anda mahu beli mini telekung untuk anak-anak perempuan anda?

Yup! Anda memang bertuah sebab kali ini saya nak kongsikan satu online shop special untuk anak-anak perempuan kesayangan kita.Yeahh.

Online Shop Tudung Si Comel
Cakap pasal tudung budak-budak pompuan ni, memang banyak kedai yang jual tudung budak.Kita boleh je nak beli online atau pi terus kat mana-mana kedai yang jual tudung budak ni.Tapi biasanya kalau ikut pengalaman saya sendiri cari tudung anak-anak ni, pilihan kat kedai memang agak kurang dan ada kalanya fesyen yang ada pula macam makcik-makcik punya style tudung pulak.huhu.

Orait, kali ini jom ikut saya pi shopping online kat Online Shop Tudung Si Comel.Pertama sekali kalau anda tengok-tengok pilihan tudung yang ada, memang rambang mata kita mak-mak dibuatnya.Cantik-cantik semuanya ko..haha.

Jom, kita layan gambar tudung cantik di online shop ni.

 Klik Gambar untuk details dan harga istimewa

 Klik Gambar untuk details dan harga istimewa

  Klik Gambar untuk details dan harga istimewa

Ada lebih 12 pilihan tudung warna warni dengan corak atau fesyen yang terkini
sangat sesuai dengan anak-anak pompuan kita khasnya yang sudah bersekolah dan pastinya mahu kelihatan cantik jika mahu keluar rumah.

5 Sebab Anda Patut Beli Tudung Anak-Anak Perempuan di Online Shop Tudung Si Comel
Selain pilihan tudung yang pelbagai warna dan corak, sebagai ibu kita juga harus mengambil kira keselesaan anak-anak ketika memakai tudung.Bagi saya pula yang mempunyai tiga orang anak perempuan, keselesaan tudung ketika anak memakainya harus diberi perhatian.

Anak perempuan ni, nampak je macam comel dan manis time bertudung, tapi kalau depa dah jumpa geng atau kawan-kawan sebaya, mereka akan bermain tanpa henti, bermain dengan lasak dan ada kala jika berpeluh mereka cabut terus tudung yang dipakai.

Kita pula, dalam proses mendidik ni, kalau boleh anak-anak ni belajar pakai tudung walau dimana mereka berada khasnya ketika di luar rumah kan.

Orait, saya kongsikan di sini kenapa ibu-ibu semua patut beli tudung di sini.
1. Tudung ini diperbuat daripada jenis Material Cotton Prada Original yang diimport khas dan ianya  lembut serta selesa.
2. Di reka dengan style tudung sarung jadi tak perlukan pin atau brooch jika anak anda memakainya.
3.Potongan tudung atau cutting yang tampak menawan dan stylish.
4. Aksesori pada tudung dijahit terus jadi ia sangat sesuai dengan kanak-kanak yang sememangnya aktif dan sedang lasak dan membesar.
5.Kebanyakan tudung di online shop ini di hasilkan dengan tiga saiz iaitu sesuai untuk kalangan anak-anak yang berusia sekitar 2 tahun hingga 11 tahun.
6.Harganya sangat mampu milik sesuai dengan kualiti tudung yang dihasilkan.

Aksesori dijahit terus pada tudung dan ianya pasti sangat sesuai bagi anak-anak yang sedang lasak

instant shawl yang juga sangat trendy tapi selesa untuk anak-anak pakai

Gabungan warna dan rekaan yang memikat pandangan

Pastikan anda membeli tudung untuk anak perempuan anda hanya di Online Shop Tudung Si Comel ya! Jika anda mahu window shopping atau membuat tempahan boleh terus klik gambar di bawah ini.

Saya mahu order tudung untuk 
anak perempuan saya sekarang!

Tudung kanak-kanak
Klik gambar di atas untuk buat tempahan

Terima Kasih membaca post ini, semoga dapat bantu anda mendapatkan tudung cantik dan murah untuk anak perempuan kesayangan anda:)

Friday, July 07, 2017

Jana Income Lumayan Sebagai Affiliate Tudung Si Comel

Friday, July 07, 2017 2
Dengan Bismillah,
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Melihat kepada Program Affiliate sebagai part time untuk dapatkan pasif income yang sangat lumayan dan masyuk, baru-baru ini saya sertai satu lagi Program Affiliate bersama Tudung Si Comel.Asalnya nak cari tudung untuk anak-anak pompuan saya, akhirnya saya pilih untuk jadi Rakan Niaga Affiliate dengan Online Shop Tudung Si Comel.



Banyak perkara menarik yang ingin saya kongsikan kenapa saya berminat dan mengajak anda semua yang ingin jana duit melalui Blog.Ok, antara yang best bila kita sertai Affiliate Tudung Si Comel ini dan kita tak dapat kalau join Program Affiliate lain ialah :

  1. Apabila kita Daftar untuk jadi Affiliate Tudung Si Comelautomatik RM30 akan dimasukkan sebagai earnings dalam akaun kita.Ia dianggap sebagai bonus dan hanya boleh dikeluarkan jika komisen kita mencapai RM100.Maknanya kita akan dapat tambahan RM30.Menarik bukan?
  2. Setiap kali berjaya buat Sales dengan ID Affiliate, kita dibayar sebanyak 15 percent dari harga jualan produk tersebut.Memang taklah banyak sangat, tapi saya telah sertai Program Affiliate yang hanya tawarkan komisen 10 percent, tapi saya telah berjaya jana pendapatan sehingga RM700.
  3. Tugas sebagai Affiliate di Tudung Si Comel sangat mudah sebab kita hanya promo produk yang mensasarkan kepada golongan remaja dan kanak-kanak berusia 3 tahun hingga 17 tahun.Kebanyakannya tudung sahaja!
  4. Online shop Tudung Si Comel ini mempunyai website jualan yang menarik, produk dipamerkan dengan sangat cantik dan kemas, pembeli juga mudah membuat pilihan dari segi saiz, warna dan melihat testimoni pembeli.
  5. Sebagai Blogger, saya menyokong visi menjual tudung kanak-kanak yang ingin dicapai oleh pemilik Online Shop Tudung Si Comel ini supaya dapat mendorong lebih ramai ibu bapa muslim melatih anak-anak perempuan bertudung pada usia muda.
Orait, mungkin juga ada antara pembaca yang nak tengok sendiri, macam manalah rupa tudung budak-budak yang depa dok jual kat Online Shop Tudung Si Comel ni kan.Jangan risau, memang kerja saya kongsikan gambar-gambar tudung budak pompuan ni kepada anda semua:)

Jom kita layan gambar dulu:)
Tudung dengan label My Love, khusus direka untuk pasangan adik beradik untuk dipakai sedondon

Maklumat Tentang Tudung My Love

  1. Tudung Kanak-kanak 'My Love' Tudung ini adalah rekaan sedondon adik dan kakak. Diinspirasikan dengan harapan dapat mengeratkan lagi hubungan kasih sayang antara adik serta kakak.
  2. Dihasilkan dengan materiel Cotton Prada berkualiti Korea yang pastinya membuatkan anak anda merasa selesa dan gembira memakainya.
  3. Ianya mudah dan sangat sesuai digayakan untuk apa sahaja majlis. Terutama untuk anak anda menghadiri kelas mengaji al-Quran.
  4. Ia juga sesuai untuk Si Comel yang mula berjinak-jinak untuk bertudung kerana ianya sangat selesa dan sejuk dipakai.
  5. Awning lembut yang mudah dipakai dan dibasuh. Dihasilkan dengan kain Cotton Prada berkualiti Korea membuatkan kanak-kanak selesa serta gembira memakainya.

Panduan Pemilihan Saiz Tudung

  1. Tudung ini dihasilkan dengan 3 saiz utama iaitu saiz bayi, saiz xs, dan saiz ss
  2. Size Bayi sesuai digayakan oleh kanak-kanak berusia 6 bulan hingga 1 tahun setengah. Model si adik kita berusia 1 tahun 6 bulan. Lilit muka: 16 inci dan Labuh dari dagu: 10 inci.
  3. Size XS sesuai digayakan oleh kanak-kanak berusia 2 tahun hingga 5 tahun. Model si adik kita berusia 5 tahun. Lilit muka: 18 inci dan Labuh dari dagu: 12 inci.
  4. Size SS sesuai digayakan oleh kanak-kanak berusia 4 tahun hingga 8 tahun. Model kita berusia 6-7 tahun.Lilit muka: 20 inci dan Labuh dari dagu: 14 inci.
Kalau ikutkan banyak lagi pilihan tudung dengan label My Love ni, dan designnya  pun pelbagai juga bukan setakat tudung kosong ya!kali ini warna tudung berbeza pulak dengan warna awning kat tudung tu Jom saya belanja lagi dua tiga keping gambar,percuma je beb:)

pilihan tudung dengan warna awning yang berbeza.Pilihan tudung yang ini nampak lebih ceria kann

Kenapa Pilih Tudung Yang Ada Awning?
Mungkin bagi sesetengah ibu bapa yang belum mempunyai anak perempuan atau ingin hadiahkan tudung yang cantik dan selesa ini kepada anak buah atau atau anak sahabat handai, tudung ini sangat sesuai digunakan untuk kalangan kanak-kanak yang baru belajar nak pakai tudung.

Dengan awning pada tudung, tudung yang dipakai akan kelihatan lebih kemas, terletak dan selesa apabila dipakai.Ia berbeza dengan tudung yang tanpa awning yang akan menyebabkan rambut mudah terkeluar dari skarf, mudah tertanggal dan mudah longgar hingga kadangkala menutup dahi dan mata anak kecil yang lasak.haha.Betul apa..:)

Orait, jika ada rakan taulan anda yang mencari online shop tudung kanak-kanak, bolehlah anda reccomendkan online shop Tudung Si Comel ini.

Terima kasih luangkan masa baca entri ini dan semoga anda dapat manfaat dari perkongsian ini-
Sampai jumpa lagi..:)

Saturday, November 05, 2016

Tudung Sekolah Murah Beli di Online Shop Tudung Si Comel

Saturday, November 05, 2016 0
Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Tudung Sekolah Murah Beli di Online Shop Tudung Si Comel- Kalau ikutkan dah banyak kali juga saya singgah di Online shop Tudung Si Comel ni.Selain banyak pilihan tudung sekolah untuk anak-anak, online shop ni juga berikan kita pilihan harga yang sangat berpatutan dengan kualiti kain.Memang tak jumpa kat tempat lainlah!

Kadang-kadang budak zaman sekarang ni, nama je umur kecik lagi kan, tapi bab melawa tu bukan main lagi.haha.Tengok kat sekolah saya macam tu lah juga.Al maklumlah, sekolah saya ni pompuan semua budaknya, kalau sekolah buat program yang bagi chance depa pakai baju raya atau baju tradisional, cikgu-cikgu pon hilang glamer.Depa pakat melaram semua.

Samalah dengan bab pakai tudung sekolah.Tak nak dah pakai tudung yang dua lapis tu.Susah pun ya dok? Kalau budak darjah satu yang saya ajar tu, ada jugak yang pakai tudung dua lapis, karang time nak buat kerja sekolah, mula lah tudung tu senget benget.kihkih.

Tu belum lagi bila bukak tudung tak reti nak pilih mana yang sebelah luar, mana yang sebelah dalam.Haru beb!Kalau anda mak-mak budak yang ada anak nak masuk darjah satu, dan nak latih anak tu bertudung, carilah tudung sekolah yang sarung dan siap-siap ada awning lembut.

Senang depa nak pakai dan selesa pun selesa.Orait, cakap pasal tudung sekolah yang selesa, kain yang lembut dan ada awning lembut siap-siap, tak sah kalau saya tak recommended online shop ni.Memang terbaik.

Meh say kongsikan pic tudung sekolah selesa dengan harga mampu kita nak membayarnya.Kedai online ni bukak 24 jam beb.Boleh pilih banyak jenis colour juga.Manalah tahu, anak anda bakal pengawas sekolah ke,librarian ke atau ahli pengakap atau puteri Islam ke kann.

ha, kan dah kata.manisnya hadoi adik berdua ni bila pakai tudung sekolah warna putih dengan awning lembut.Mesti anak anda pun akan manis macam tu kan bila pakai tudung awning lembut ni.

Tudung sekolah pink ni untuk anak-anak yang masuk unit uniform Puteri Islam,
bolehlah pilih yang jenis macam ni,nampak lebih kemas dan berkeyakinan kan.

Tudung sekolah biru gelap dan biru light ni biasanya dipakai oleh pengawas sekolah.warna mungkin ada sedikit perbezaan kerana faktor pencahayaan.

Pengakap kat sekolah pulak boleh pakai tudung sekolah yang warna kelabu ni.Biasanya budak-budak ni akan pakai sekali dengan uniform pengakap dia oranglah kan.

Kalau jadi Librarian sekolah, tudung sekolah hijau ni biasanya menjadi pilihan.
Dipadankan dengan baju kurung hijau dan kain biru gelap.

Sebenarnya banyak lagi pilihan tudung sekolah yang ada kat online shop ni.Ikut anda nak pilih warna apa, mengikut keperluan.Satu lagi, kalau cakap bab harga, memang tak boleh lawan kat tempat lain.Tak sampai RM20 pun untuk sepasang tudung sekolah dengan kain yang lembut, selesa dan awning yang lembut.

Orait, kalau anda suka dengan tudung sekolah yang saya kongsikan ini, boleh tengok sendiri tudung-tudung ni dengan klik pic kat bawah ya!

tudung sekolah awning lembut istimewa - 1

Thanks reading this entry, dan boleh juga shopping banyak lagi tudung yang murah untuk anak-anak anda.:)

Percutian Keluarga di Swiss Garden Resort And Spa, Kuantan Pahang-Part 1

Saturday, November 05, 2016 0
Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Alhamdulillah, rezeki anak-anak Cuti Deepavali kali ini,kami sekeluarga berpeluang bercuti ke Kuantan dan menginap di Swiss Garden Resort And Spa, Kuantan Pahang.Ini merupakan kali pertama kami bawa anak-anak ke Swiss Garden Resort ini, sebelum ini kami pernah menginap di hotel yang sama di Pulau Pangkor.Jadi kali ini, nak tengok penginapan mana lagi best.hehe.

hotel best di kuantan
Swiss Garden Resort And Spa, Kuantan Pahang. 

Percutian kami bermula pada 29 Oktober hingga 31 Oktober 2016-setakat ini, saya ingat inilah percutian terbaik dan menarik yang pernah kami ikuti berdasarkan lokasi, keselesaan penginapan dan juga kemudahan tempat makanan-yeahh.Alhamdulillah, syukur!

kat ruangan Lobi hotel sebelum check in.Masa ni budak kemetot dah buat hal.
yang bersepah atas meja tu barang-barang dialah tu.haih.

 Pemandangan dari tingkat atas lobi hotel, tak sabar dah ni nak mandi manda kat pool tu.haha.

 Ruang makan di bahagian luar, berhampiran pool, ada juga ruang makan yang lebih privacy di sebelah dalam

 Reading corner pun ada beb..

Di tingkat atas lobi hotel, disediakan seat yang selesa sementara kita tunggu nak check in. Seat ini menghubungkan pemandangan pantai dan sekitar kolam yang indah dan bersih.

 Kakak Receiptionist yang cun, sedang uruskan pendataran penginapan kami:)

Rutin biasa kalau nak check in hotel kan.Kad yang biru tu towel card utk mandi kolam dan resit kuning tu untuk breakfast second day dan juga fliers untuk password wifi.yess.jimat data I you:)

Jika anda baru pertama kali plan nak pi Swiss Garden Resort ni, kat situ dia tunjuk dah siap-siap time check in and check out.

Rezeki anak-anak juga sebab bilik penginapan kami terletak dekat level G, jadi depa senang nak pi main dan mandi kat pool dan juga pantai.Mak dengan bapak pon lagilah suka kann, dari balcony bilik dah boleh nampak depa kat pool.kira sepelaung je gitu.haha.Dasar nak bercuti sangat lah kononnya kan.

 Bilik penginapan kami, nampak selesa.

 Budak kemetot dah rasmikan nampaknya..hihi

kemudahan heater, televisyen, wifi dan mini fridge bagi memudahkan pengunjung berehat dalam bilik 

 Haa, kan dah kata tadi bilik kami dekat dengan pool, ni pemandangan dari balcony bilik kami

Bilik air siap dengan kelengkapan mandian. 

Bath tab yang akan buat budak kemetot mandi lama dalam bilik air..

 orait, semua dah selamat rasmikan pool-yay!

 sakan budak-budak ni mandi kolam, macam tak mandi setahun gamaknya

 ok, mak budak pon sama naik nampaknya mandi kat pool tu..

budak kemetot paling happy kat sini..budak mana tak suka main air kann..

Banyak juga kemudahan yang disediakan kepada pengunjung kat Swiss Garden Resort ni seperti Spa, Game Centre, Gym, cafe, ballroom untuk sebarang majlis, court tenis dan bola tampar.Pendek kata, untuk mendapatkan percutian yang santai dan selesa khasnya kalau anda nak rehatkan dan manjakan diri, memang resort ni tak mengecewakanlah.InshaAllah:)

Saya sukakan pantai di sebelah belakang resort ni yang landai, bersih dan anak-anak pun puas nak main pasir sambil mandi pantai.Ikut koranglah nak mandi dan main pasir lama mana, sampai hangus kulit muka pon boleh..hahha..tinggal ko sanggup dengan tak je!

 Pagi second day, bawak anak-anak mandi kat pantai pulak.Best!

swimming suit dengan pilihan warna biru hitam ni nampak sangat assobiyahnya kan.Si Ayah kalau dah suka biru, kalau boleh semua benda nak biru..huh! 

part paling depa suka, main pasir dan mandi pantai puas-puas

 Pemandangan Swiss Garden Resort dari sudut sebelah pantai

Pemandangan dari pool resort 

Pemandangan pantai yang luas, indah dan nyaman
kalau nak honeymoon kat sini pun very recommended!

Orait, part 1 percutian kami sekeluarga sampai sini dulu.Part 2 nanti saya kongsi pulak tempat makan murah dan sedap di Kuantan.Thanks for reading this entry!

Sampai jumpa lagi..:)