Showing posts with label Affiliate Content. Show all posts
Showing posts with label Affiliate Content. Show all posts

Friday, July 07, 2017

Jana Income Lumayan Sebagai Affiliate Tudung Si Comel

Dengan Bismillah,
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Melihat kepada Program Affiliate sebagai part time untuk dapatkan pasif income yang sangat lumayan dan masyuk, baru-baru ini saya sertai satu lagi Program Affiliate bersama Tudung Si Comel.Asalnya nak cari tudung untuk anak-anak pompuan saya, akhirnya saya pilih untuk jadi Rakan Niaga Affiliate dengan Online Shop Tudung Si Comel.



Banyak perkara menarik yang ingin saya kongsikan kenapa saya berminat dan mengajak anda semua yang ingin jana duit melalui Blog.Ok, antara yang best bila kita sertai Affiliate Tudung Si Comel ini dan kita tak dapat kalau join Program Affiliate lain ialah :

  1. Apabila kita Daftar untuk jadi Affiliate Tudung Si Comelautomatik RM30 akan dimasukkan sebagai earnings dalam akaun kita.Ia dianggap sebagai bonus dan hanya boleh dikeluarkan jika komisen kita mencapai RM100.Maknanya kita akan dapat tambahan RM30.Menarik bukan?
  2. Setiap kali berjaya buat Sales dengan ID Affiliate, kita dibayar sebanyak 15 percent dari harga jualan produk tersebut.Memang taklah banyak sangat, tapi saya telah sertai Program Affiliate yang hanya tawarkan komisen 10 percent, tapi saya telah berjaya jana pendapatan sehingga RM700.
  3. Tugas sebagai Affiliate di Tudung Si Comel sangat mudah sebab kita hanya promo produk yang mensasarkan kepada golongan remaja dan kanak-kanak berusia 3 tahun hingga 17 tahun.Kebanyakannya tudung sahaja!
  4. Online shop Tudung Si Comel ini mempunyai website jualan yang menarik, produk dipamerkan dengan sangat cantik dan kemas, pembeli juga mudah membuat pilihan dari segi saiz, warna dan melihat testimoni pembeli.
  5. Sebagai Blogger, saya menyokong visi menjual tudung kanak-kanak yang ingin dicapai oleh pemilik Online Shop Tudung Si Comel ini supaya dapat mendorong lebih ramai ibu bapa muslim melatih anak-anak perempuan bertudung pada usia muda.
Orait, mungkin juga ada antara pembaca yang nak tengok sendiri, macam manalah rupa tudung budak-budak yang depa dok jual kat Online Shop Tudung Si Comel ni kan.Jangan risau, memang kerja saya kongsikan gambar-gambar tudung budak pompuan ni kepada anda semua:)

Jom kita layan gambar dulu:)
Tudung dengan label My Love, khusus direka untuk pasangan adik beradik untuk dipakai sedondon

Maklumat Tentang Tudung My Love

  1. Tudung Kanak-kanak 'My Love' Tudung ini adalah rekaan sedondon adik dan kakak. Diinspirasikan dengan harapan dapat mengeratkan lagi hubungan kasih sayang antara adik serta kakak.
  2. Dihasilkan dengan materiel Cotton Prada berkualiti Korea yang pastinya membuatkan anak anda merasa selesa dan gembira memakainya.
  3. Ianya mudah dan sangat sesuai digayakan untuk apa sahaja majlis. Terutama untuk anak anda menghadiri kelas mengaji al-Quran.
  4. Ia juga sesuai untuk Si Comel yang mula berjinak-jinak untuk bertudung kerana ianya sangat selesa dan sejuk dipakai.
  5. Awning lembut yang mudah dipakai dan dibasuh. Dihasilkan dengan kain Cotton Prada berkualiti Korea membuatkan kanak-kanak selesa serta gembira memakainya.

Panduan Pemilihan Saiz Tudung

  1. Tudung ini dihasilkan dengan 3 saiz utama iaitu saiz bayi, saiz xs, dan saiz ss
  2. Size Bayi sesuai digayakan oleh kanak-kanak berusia 6 bulan hingga 1 tahun setengah. Model si adik kita berusia 1 tahun 6 bulan. Lilit muka: 16 inci dan Labuh dari dagu: 10 inci.
  3. Size XS sesuai digayakan oleh kanak-kanak berusia 2 tahun hingga 5 tahun. Model si adik kita berusia 5 tahun. Lilit muka: 18 inci dan Labuh dari dagu: 12 inci.
  4. Size SS sesuai digayakan oleh kanak-kanak berusia 4 tahun hingga 8 tahun. Model kita berusia 6-7 tahun.Lilit muka: 20 inci dan Labuh dari dagu: 14 inci.
Kalau ikutkan banyak lagi pilihan tudung dengan label My Love ni, dan designnya  pun pelbagai juga bukan setakat tudung kosong ya!kali ini warna tudung berbeza pulak dengan warna awning kat tudung tu Jom saya belanja lagi dua tiga keping gambar,percuma je beb:)

pilihan tudung dengan warna awning yang berbeza.Pilihan tudung yang ini nampak lebih ceria kann

Kenapa Pilih Tudung Yang Ada Awning?
Mungkin bagi sesetengah ibu bapa yang belum mempunyai anak perempuan atau ingin hadiahkan tudung yang cantik dan selesa ini kepada anak buah atau atau anak sahabat handai, tudung ini sangat sesuai digunakan untuk kalangan kanak-kanak yang baru belajar nak pakai tudung.

Dengan awning pada tudung, tudung yang dipakai akan kelihatan lebih kemas, terletak dan selesa apabila dipakai.Ia berbeza dengan tudung yang tanpa awning yang akan menyebabkan rambut mudah terkeluar dari skarf, mudah tertanggal dan mudah longgar hingga kadangkala menutup dahi dan mata anak kecil yang lasak.haha.Betul apa..:)

Orait, jika ada rakan taulan anda yang mencari online shop tudung kanak-kanak, bolehlah anda reccomendkan online shop Tudung Si Comel ini.

Terima kasih luangkan masa baca entri ini dan semoga anda dapat manfaat dari perkongsian ini-
Sampai jumpa lagi..:)

Saturday, November 05, 2016

Tudung Sekolah Murah Beli di Online Shop Tudung Si Comel

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Tudung Sekolah Murah Beli di Online Shop Tudung Si Comel- Kalau ikutkan dah banyak kali juga saya singgah di Online shop Tudung Si Comel ni.Selain banyak pilihan tudung sekolah untuk anak-anak, online shop ni juga berikan kita pilihan harga yang sangat berpatutan dengan kualiti kain.Memang tak jumpa kat tempat lainlah!

Kadang-kadang budak zaman sekarang ni, nama je umur kecik lagi kan, tapi bab melawa tu bukan main lagi.haha.Tengok kat sekolah saya macam tu lah juga.Al maklumlah, sekolah saya ni pompuan semua budaknya, kalau sekolah buat program yang bagi chance depa pakai baju raya atau baju tradisional, cikgu-cikgu pon hilang glamer.Depa pakat melaram semua.

Samalah dengan bab pakai tudung sekolah.Tak nak dah pakai tudung yang dua lapis tu.Susah pun ya dok? Kalau budak darjah satu yang saya ajar tu, ada jugak yang pakai tudung dua lapis, karang time nak buat kerja sekolah, mula lah tudung tu senget benget.kihkih.

Tu belum lagi bila bukak tudung tak reti nak pilih mana yang sebelah luar, mana yang sebelah dalam.Haru beb!Kalau anda mak-mak budak yang ada anak nak masuk darjah satu, dan nak latih anak tu bertudung, carilah tudung sekolah yang sarung dan siap-siap ada awning lembut.

Senang depa nak pakai dan selesa pun selesa.Orait, cakap pasal tudung sekolah yang selesa, kain yang lembut dan ada awning lembut siap-siap, tak sah kalau saya tak recommended online shop ni.Memang terbaik.

Meh say kongsikan pic tudung sekolah selesa dengan harga mampu kita nak membayarnya.Kedai online ni bukak 24 jam beb.Boleh pilih banyak jenis colour juga.Manalah tahu, anak anda bakal pengawas sekolah ke,librarian ke atau ahli pengakap atau puteri Islam ke kann.

ha, kan dah kata.manisnya hadoi adik berdua ni bila pakai tudung sekolah warna putih dengan awning lembut.Mesti anak anda pun akan manis macam tu kan bila pakai tudung awning lembut ni.

Tudung sekolah pink ni untuk anak-anak yang masuk unit uniform Puteri Islam,
bolehlah pilih yang jenis macam ni,nampak lebih kemas dan berkeyakinan kan.

Tudung sekolah biru gelap dan biru light ni biasanya dipakai oleh pengawas sekolah.warna mungkin ada sedikit perbezaan kerana faktor pencahayaan.

Pengakap kat sekolah pulak boleh pakai tudung sekolah yang warna kelabu ni.Biasanya budak-budak ni akan pakai sekali dengan uniform pengakap dia oranglah kan.

Kalau jadi Librarian sekolah, tudung sekolah hijau ni biasanya menjadi pilihan.
Dipadankan dengan baju kurung hijau dan kain biru gelap.

Sebenarnya banyak lagi pilihan tudung sekolah yang ada kat online shop ni.Ikut anda nak pilih warna apa, mengikut keperluan.Satu lagi, kalau cakap bab harga, memang tak boleh lawan kat tempat lain.Tak sampai RM20 pun untuk sepasang tudung sekolah dengan kain yang lembut, selesa dan awning yang lembut.

Orait, kalau anda suka dengan tudung sekolah yang saya kongsikan ini, boleh tengok sendiri tudung-tudung ni dengan klik pic kat bawah ya!

tudung sekolah awning lembut istimewa - 1

Thanks reading this entry, dan boleh juga shopping banyak lagi tudung yang murah untuk anak-anak anda.:)

Percutian Keluarga di Swiss Garden Resort And Spa, Kuantan Pahang-Part 1

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Alhamdulillah, rezeki anak-anak Cuti Deepavali kali ini,kami sekeluarga berpeluang bercuti ke Kuantan dan menginap di Swiss Garden Resort And Spa, Kuantan Pahang.Ini merupakan kali pertama kami bawa anak-anak ke Swiss Garden Resort ini, sebelum ini kami pernah menginap di hotel yang sama di Pulau Pangkor.Jadi kali ini, nak tengok penginapan mana lagi best.hehe.

hotel best di kuantan
Swiss Garden Resort And Spa, Kuantan Pahang. 

Percutian kami bermula pada 29 Oktober hingga 31 Oktober 2016-setakat ini, saya ingat inilah percutian terbaik dan menarik yang pernah kami ikuti berdasarkan lokasi, keselesaan penginapan dan juga kemudahan tempat makanan-yeahh.Alhamdulillah, syukur!

kat ruangan Lobi hotel sebelum check in.Masa ni budak kemetot dah buat hal.
yang bersepah atas meja tu barang-barang dialah tu.haih.

 Pemandangan dari tingkat atas lobi hotel, tak sabar dah ni nak mandi manda kat pool tu.haha.

 Ruang makan di bahagian luar, berhampiran pool, ada juga ruang makan yang lebih privacy di sebelah dalam

 Reading corner pun ada beb..

Di tingkat atas lobi hotel, disediakan seat yang selesa sementara kita tunggu nak check in. Seat ini menghubungkan pemandangan pantai dan sekitar kolam yang indah dan bersih.

 Kakak Receiptionist yang cun, sedang uruskan pendataran penginapan kami:)

Rutin biasa kalau nak check in hotel kan.Kad yang biru tu towel card utk mandi kolam dan resit kuning tu untuk breakfast second day dan juga fliers untuk password wifi.yess.jimat data I you:)

Jika anda baru pertama kali plan nak pi Swiss Garden Resort ni, kat situ dia tunjuk dah siap-siap time check in and check out.

Rezeki anak-anak juga sebab bilik penginapan kami terletak dekat level G, jadi depa senang nak pi main dan mandi kat pool dan juga pantai.Mak dengan bapak pon lagilah suka kann, dari balcony bilik dah boleh nampak depa kat pool.kira sepelaung je gitu.haha.Dasar nak bercuti sangat lah kononnya kan.

 Bilik penginapan kami, nampak selesa.

 Budak kemetot dah rasmikan nampaknya..hihi

kemudahan heater, televisyen, wifi dan mini fridge bagi memudahkan pengunjung berehat dalam bilik 

 Haa, kan dah kata tadi bilik kami dekat dengan pool, ni pemandangan dari balcony bilik kami

Bilik air siap dengan kelengkapan mandian. 

Bath tab yang akan buat budak kemetot mandi lama dalam bilik air..

 orait, semua dah selamat rasmikan pool-yay!

 sakan budak-budak ni mandi kolam, macam tak mandi setahun gamaknya

 ok, mak budak pon sama naik nampaknya mandi kat pool tu..

budak kemetot paling happy kat sini..budak mana tak suka main air kann..

Banyak juga kemudahan yang disediakan kepada pengunjung kat Swiss Garden Resort ni seperti Spa, Game Centre, Gym, cafe, ballroom untuk sebarang majlis, court tenis dan bola tampar.Pendek kata, untuk mendapatkan percutian yang santai dan selesa khasnya kalau anda nak rehatkan dan manjakan diri, memang resort ni tak mengecewakanlah.InshaAllah:)

Saya sukakan pantai di sebelah belakang resort ni yang landai, bersih dan anak-anak pun puas nak main pasir sambil mandi pantai.Ikut koranglah nak mandi dan main pasir lama mana, sampai hangus kulit muka pon boleh..hahha..tinggal ko sanggup dengan tak je!

 Pagi second day, bawak anak-anak mandi kat pantai pulak.Best!

swimming suit dengan pilihan warna biru hitam ni nampak sangat assobiyahnya kan.Si Ayah kalau dah suka biru, kalau boleh semua benda nak biru..huh! 

part paling depa suka, main pasir dan mandi pantai puas-puas

 Pemandangan Swiss Garden Resort dari sudut sebelah pantai

Pemandangan dari pool resort 

Pemandangan pantai yang luas, indah dan nyaman
kalau nak honeymoon kat sini pun very recommended!

Orait, part 1 percutian kami sekeluarga sampai sini dulu.Part 2 nanti saya kongsi pulak tempat makan murah dan sedap di Kuantan.Thanks for reading this entry!

Sampai jumpa lagi..:)

Jualan Murah Kurung Moden di Online Shop Sweet Muslimah

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Jualan Murah Kurung Moden di Online Shop Sweet Muslimah- Saya dah agak dah.Orang pompuan ni, kalau tak buat baju baru atau beli baju baru dalam sebulan dua mesti tak boleh tido lena kan.hoho.

Baru-baru ni saya ada tengok kat online shop Sweet Muslimah, depa tengah buat sales baik punya.Yup! Jualan murah baju kurung Moden.Jimat habis beb! dengan harga tak sampai RM100, kita boleh dapat sehelai kurung moden siap dengan skirt labuh yang cantik.Phew.Memang lumayan kalau dapat barang sehelai dua ni.

Jom, saya tunjuk dulu pic kurung moden lawa-lawa kat sini.Kurung moden ni warna kosong je tapi bab pilihan warna dan corak kat skirt dia tu yang best!

Corak floral kat skirt labuh kurung Najwa ni memang cantik kan..:)

kurung Najwa pilihan tona coklat dan skirt berbunga 

Kurung Najwa dengan warna pastel yang menawan..


SM09 00115
Kurung moden warna pilihan yellow cream

Kurung moden dengan tona warna Corn Flower blue

Jangan susah hati kalau fikir pasal saiz, sebab kurung moden ni didatangkan dengan saiz S sampailah 3xl.Kalau takde saiz, itu bukan masalah juga.Kurung moden ni diperbuat dari jenis kain Lycra Premium yang lembut dan melentur..( dah macam nak melentur buluh gamaknya review baju kurung moden ni ha..kihkih).

Ha, cuba tengok saiz dan ukuran badan korang dan sesuaikan dengan jadual ukuran baju ni.Terbaik beb.Tak susah pun kan?Kita buat dia..muehe..hehe..

Ukuran Baju Dengan Saiz Badan

Orait, jangan lupa singgah dan beli baju kurung moden murah dan lawa di Sweet Muslimah ya.Boleh klik pic kat bawah ni kalau nak beli sekarang.

Klik pic untuk terus ke online shop sweet muslimah

Tak payah tunggu lama-lama kalau dah berkenan sebab sales ni sekejap je.Karang kalau tunggu esok lusa, ekau tak dopeklah harga promosi ni beb!:)

Thanks for reading this entry! Sampai jumpa lagi dear..eceh..ceh..:)

Sunday, October 09, 2016

Tersenarai Top 5 Affiliate di Klikjer.com

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Yay!Tengok tajuk macam best je kan.Sebenarnya saya baru sahaja login akaun Affiliate di Klikjer.com.Dalam tempoh seminggu ni, saya dapat dua komisen yang berjumlah tiga angka,AlHamdulillah.Harap-harap akan bertambah lagi menjelang hujung bulan ini.aamin:)

Dashboard Affiliate Home di Klikjer.com

Dalam pada itu sempat juga saya ke bahagian Affiliate Home kat dashboard Klikjer, tiba-tiba bila saya klik top 5 Affiliate untuk bulan ini, whoaa..keluar nama blog saya tu.hehe.Orait, happy jugaklah kiranya, sebab suatu masa dulu saya pernah terfikir macam manalah otai-otai Affiliate dalam Klikjer ni dapat buat komisen.

Pada awal penglibatan saya sebagai Affiliate di Klikjer, saya paling susah dan lambat menjana komisen dari Klikjer.com.Tapi saya positif je masa tu.Mungkin belum rezeki saya kat situ.Saya cuma usahakan mana yang termampu.

Payment History akaun Blog Cik Matahariku sebagai Affiliate di Klikjer.com

Kini, AlHamdulillah, nampaknya saya dah nampak jalan macam mana boleh buat komisen dengan Klikjer.com.Lagipun jumlah komisen yang dibayar kepada Affiliate lebih lumayan sehingga 70 peratus daripada harga produk yang berjaya kita jual.Best kan..?

Jika anda seorang Blogger seperti saya dan juga menyertai Affiliate dalam Klikjer.com atau Affiliate yang lain, satu tips yang saya suka kongsikan di sini ialah anda mesti buat sekurang-kurangnya satu entri atau satu review khas berkaitan produk yanga anda iklankan dalam blog anda.Jika anda hanya pasang iklan atau banner dalam blog, kebarangkalian untuk pembaca atau pelanggan yang berpotensi untuk beli atau klik banner anda agak kurang berbanding anda menulis review khas tentang produk dalam blog anda.

Walaupun, lazimnya link yang kita kongsikan itu akan bawa customer atau pembaca blog ke landing page produk, sekurang-kurangnya bila mereka baca artikel kita dahulu di blog, mereka tahu kita cakap dan beritahu hal yang betul tentang produk.

Antara banner yang saya pasang dalam blog sebagai 
Affiliate di Klikjer.com

Tambahan lagi, kalau kita buat satu artikel lengkap dengan teknik penulisan seo, insha Allah, artikel itu dapat dirangking dalam engine carian Google khasnya.Dari sinilah datangnya traffik organic search ke blog kita yang tujuan dia memang mencari produk yang kita tuliskan dalam blog.

Orait, jika setiap kali anda terbaca tulisan saya tentang komisen yang saya dapat, saya hanya mahu kongsikan kepada anda bahawa maksimakan potensi blog anda sehingga ia boleh jana pendapatan pasif kepada anda.Gunakan kelebihan anda sebagai penulis blog dan sekaligus menjana pendapatan sampingan.

Harus juga diingat, walaupun kita hanya buat satu artikel tentang produk Affiliate yang kita promosikan, ianya akan kekal ada dalam blog kita dan akan terus dapat menjana komisen selagi ada pembaca atau bakal pembeli mencari maklumat tentang produk.Insha Allah:)

Terima kasih baca sampai sini:) Harap dapat beri manfaat kepada anda yang memerlukannya.

Sunday, September 25, 2016

Hutan Bandar Johor Bahru Destinasi Rehlah Famili

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Cuti Raya Haji tahun ni, dapat pakej cuti sekolah sekali.Lama jugak cuti tu kan.Asalnya kami nak guna voucher percutian percuma yang kami dapat time daftar sebagai Ahli SGI Vacation Club yang kami ambil dalam post yang saya kongsikan ni : Sambut Merdeka di Swiss Garden Residencess-

Tapi kerana agak lewat membuat tempahan iaitu lebih kurang dalam satu minggu, tempahan kami tidak dapat dipenuhi.Takpelah.Asalkan dapat jumpa family kat kampung terutamanya orang tua, lepas tu Abang Haji saya ajak kami pi jalan-jalan ke Johor Bahru.Yeahh.

Nostalgik juga sebenarnya area Bandar Johor Bahru kepada kami.Kali ini saja nak bawak anak-anak kenal-kenal dan tengok-tengok negeri kelahiran mak pak dia orang ni.Karang orang tanya, pasal negeri Johor, dapatlah dia orang bagi jawapan bernas sikit kan.haha.

Jangan pulak kata, tak tahulah Johor tu kat mana.Pheww.Memang pantang orang Johor kalau anak beranak atau cucu cicit tak kenal asal usul ni.kihkih.Bajet assobiyyah pulak den ni ha.

Hutan Bandar Johor Bahru Destinasi Rehlah Famili

Selamat Datang ke Hutan Bandar Johor Bahru ya kawan-kawan..hehe..

Hutan Bandar ni macam Taman Rekreasi jugak..cuma bezanya tempat ni sangatlah luas dan ada macam-macam kemudahan.

Apa-apahal kalau baru pertama kali datang sini, lebih afdhal kalau kita tengok-tengok pelan yang ada dalam Hutan Bandar ni.Takdelah sesat ke hapa kan..

Orait, yang ni Abang Haji ( model jersi pasukan bola JDT..hihi) dengan hero dua ketul.
Sibuk budak dua ketul tu soal jawab bapak depa pasal ikan dalam kolam tu.

Kalau tahu ikan dia besor-besor macam ni, saya bawak penyauk hok besar tu, 
boleh buat bbq free beb..haha..

Antara sign board yang menunjukkan arah dalam Hutan Bandar

Anak pompuanku yang nombor dua dengan bapak kesayangannya!

panorama dalam hutan bandar yang mencuri pandangan

Ada juga playground untuk anak-anak kita bermain gelongsor..yeahh..

belajar sambil bermain:)

ini dipanggil lingkaran waze..hihi..pandai-pandai ko letak nama.

Kakak dan Adik-Best Friend forever..
ni depa bergambar depan Refleksiologi area..

ni bukan gambar 3D ke apa eh, budak kemetot tu memang kecik besor-kecik besor dok atas kepala biawak tu..kihkih..

Masa ni semua tengah dok tunjuk sekor biawak yang tengah landing kat tepi kolam depan
depa berdiri..

Yeahh..rombongan Abang Haji jalan-jalan kat Hutan Bandar..hehe..

siap ada signboard tapak kaki lagi..ko tengoklah kalau tak habis belajar
time kat sekolah dulu..

Rombongan tawaf hutan bandar relax sat..ambik angin..
padahal si bapak tu dah tak larat nak jalan..kihkih..budak-budak tu happy je..

Rumah Tradisional Johor..kami tak masuk pun..
macam seram je..padahal masa tu tengahari buta..hihi..

barulah Mak Haji dapat selit gambar..huhu..

Johor Wifi..ko tak jumpa tempat lain hok wifi macam ni..
kat Johor je available..hoho..

Orait, sebenarnya sebelum jalan-jalan ni, kami dah pi melantak mi rebus tulang, soto, lontong kering dan nasi ayam special made in Johor..:) Tu yang pakat jalan-jalan dan tawaf satu Hutan Bandar tu. Seperti biasa, makanan di Johor memang tidak pernah mengecewakan..bajet assobiyyah tul ..muehee..  

Image result for mee rebus tulang zz
      Rupa mi rebus tulang di Johor, mi rebus yang sebenar kuahnya mestilah pekat ya, kalau cair tu bukan mi rebus Johor..( gambar pinjam ni, sebab tak sempat tangkap pic ).

Image result for lontong kering
lontong kering maksudnya ko makan lontong tanpa kuah dan yang paling best mesti ada
serunding kelapa, rendang daging, sambal tumis..phewww..

Image result for soto nasi impit
ni pulak soto nasi himpit, lebih mantap bila kita makan soto kat Johor ni mesti ada 
bergedil kentang, telur rebus, kacang tanah, soohoon goreng, dan kuah sambal kicap
yang marvelous..

Orait, harap selepas ini banyak lagi tempat-tempat best kami dapat pergi.InshaAllah.Terima kasih singgah blog kecik ni..huhu..sampai jumpa lagi..