Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Cik Matahariku Kini 11 Juta Pageviews!

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Blog Cik Matahariku Kini 11 Juta Pageviews!-Alhamdulillah, sejak bulan Julai 2011, mendapat pageviews blog sehingga jutaan PV memang menjadi impian kebanyakkan Blogger.Saya pula bukanlah Blogger sepenuh masa yang pada asalnya mampu mencapai pageviews sebanyak ini.Namun kini, saya boleh berasa syukur kerana saya mempunyai sebab yang kuat supaya blog saya ini sentiasa mendapat kehadiran pengunjung setiap masa dan ketika.


Pageviews Blog Cik Matahariku capai 11 Juta pv

Paparan pageviews blog di dashboard Blogger

Template Blog Yang Responsif
Ini merupakan sebab yang kuat bermulanya pageviews blog saya naik dengan cepat dalam tempoh tiga bulan sahaja.Penukaran template blog kepada yang responsif memudahkan blog kita diakses secara mobile.Saya tak akan lupa nasihat dan saranan berharga dari kakak yang saya kasihi dalam dunia blogging ini iaitu Blogger Aynora

Ini cerita dan perkongsian tips daripada Blogger Aynora tatkala blog beliau capai 12 juta pageviews- Aynora Blogs capai 12 juta pageviews-

Sejak itulah, saya lihat perkembangan blog ini semakin baik hari ke hari.Apabila pageviews meningkat, ia turut mendorong peningkatan Unique Visitor (UV) yang pastinya sangat disukai oleh para Blogger yang meletakkan pelbagai iklan di blog mereka khasnya iklan Nuffnang yang mengambilkira jumlah UV ke blog.

Iklan Adsense Berstatus Aktif
Selain itu, saya juga melangkah ke satu lagi fasa pemasangan iklan Adsense dalam blog.Saya pernah mohon sebanyak tiga kali untuk meletakkan iklan Adsense dalam blog ini, hanya pada kali keempat barulah pihak Goggle meluluskan permohonan saya.

Advertisement
Antara iklan Adsense yang terpapar dalam blog

Syukur, Alhamdulillah:)Ramai juga para Blogger yang berharap dapat letak iklan Adsense ini dalam blog kerana nilai bayaran yang lumayan iaitu dalam matawang USD, Insha Allah, kepada mana-mana Blogger, yang belum lagi approve iklan Adsense mereka, jangan mudah berputus asa kerana jika ada rezeki kita di situ, kita akan dapat juga, sama ada lambat atau cepat sahaja masanya. 

kebanyakkan iklan Adsense sangat mencuri perhatian pengunjung kerana colourful dan cantik

Ruang Iklan  Untuk Disewa
Yup! ini lagi satu kelebihan apabila blog kita sudah mencapai jutaan pageviews.Blog kita akan berupaya menarik para peniaga atau usahawan di luar yang mahu menyewa ruang iklan atau mendapatkan khidmat review produk di blog kita.Menarik bukan?Bila kita sediakan ruang iklan untuk disewa dalam blog, ia secara tak langsung dapat menjana pendapatan pasif kepada kita.Pendapatan yang kita tidak perlu bekerja mati-matian, tetapi hasilnya masuk ke akaun kita dengan mudah.Best kan..:)

Harapnya apa yang saya kongsikan ini dapat beri manfaat kepada para pembaca khasnya blogger yang mahu memajukan blog masing-masing.Insha Allah.Terima kasih baca entri ini dan kongsikan dengan blogger lain kalau kita tahu ia dapat bantu mereka majukan blog dengan lebih baik-

Nyra Skinworks Pearl Foundation

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Haih.Dah lama betul tak buat review barang penjagaan dan kecantikan orang perempuan ni.Tapi review kali ini memang best sebab saya dapat terus produk untuk cuba dahulu sebelum buat review.Review Nyra Skinworks Pearl Foundation ini memang patut dibaca oleh semua geng-geng perempuan yang suka kecantikan dan terlihat cantik!ceh gitu.


💕 KENAPA PERLU DAPATKAN NYRA SKINWORKS PEARL FOUNDATION ?

NYRA SKINWORKS PEARL FOUNDATION mengandungi bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan bagus untuk kulit dimana boleh tampak cantik disamping merawat masalah kulit.

Foundation Nyra Skinworks dalam bekas cantik kotak warna unggu

 
Perubahan wajah tanpa Nyra Foundation dan dengan Nyra Skinworks Foundation

Jom kita tengok apa kandungan NYRA SKINWORKS PEARL FOUNDATION.

SERBUK MUTIARA
📍Melembutkan dan mencerahkan kulit
📍Mempercepatkan pertumbuhan kulit baru
📍Menyembuhkan jerawat
📍Membaiki kulit rosak akibat terkena pancaran matahari
📍Mengecilkan liang roma

MINYAK KELAPA DARA
📍Sesuai untuk semua jenis kulit
📍Bebas dari bahan kimia dan alkohol
📍Vitamin A , D , E yang bermanfaat untuk kulit
📍Mengelakkan kulit kering dan mengelupas
📍Membantu dalam melewatkan proses penuaan awal dan penyakit degeneratif kerana sifat antioksidan semulajadi

BEESWAX
Kelebihan :
📍 Merawat masalah jerawat
📍 Mengandungi vitamin A
📍 Merawat masalah kulit kering

SHEA BUTTER
Kelebihan :
📍 Melembabkan kulit
📍 Mengelakkan radang kulit
📍 Melembutkan kulit

SPF 30
Kelebihan :
📍Sebagai pelindung dari pancaran matahari
📍SPF 30 sangat sesuai denga kulit wanita Asia.
Jika ditinggikan SPF , dikuatiri tidak sesuai untuk sesetengah jenis kulit dan akan menyebabkan kulit menjadi berminyak dan gelap dari warna asal.


Best kan NYRA SKINWORKS PEARL FOUNDATION ?

Orait, tak payah cakap banyak, barang bagus mesti ramai yang suka dan tahu kan.kihkih.Jika anda ingin details tentang foundation ini, boleh terus call atau whatapps pengasas Nyra Skinworks Pearl Foundation di sini :

klik Gambar untuk LIKE dan Personal Message

Dapatkan SEGERA SEKARANG!

Promosi Kuih Kapit Murah Dan Sedap Untuk Raya Haji 2016

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Promosi Kuih Kapit Murah Dan Sedap Untuk Raya Haji 2016-Syukur sangat-sangat bila ramai customer yang hubungi kami atau whatapps menyatakan kuih kapit berperisa yang kami jual memang sedap, inti penuh dan juga sama seperti promo kami dalam gambar yang kami kongsikan.AlHamdulillah.

kuih kapit cik matahariku
Kuih kapit crunchy dengan inti coklat dan peanut butter

Kami memasarkan produk kuih kapit coklat dan peanut butter dengan jenama #kuihkapitcrunchytraditional, nyata telah dapat memberi impak yang sangat besar kepada semua peminat-peminat kuih kapit crunchy.Meskipun banyak produk kuih kapit di pasaran, kami sentiasa bersyukur kerana kuih kapit kami yang dihasilkan di Muar, Johor sentiasa mendapat perhatian para pelanggan yang membeli runcit atau borong dengan kami.


Kuih kapit crunchy tersusun rapi dalam balang

kuih kapit inti penuh
kuih kapit coklat dan peanut butter dengan inti yang penuh

kuih kapit inti peanut penuh
Yeahhh..kuih kapit inti peanut butter yang menggamit rasa..

Mengapa Kuih Kapit Kami Menjadi Pilihan ?
Seperti yang kami maklumkan, banyak juga pilihan kuih kapit berperisa di pasaran, tapi sudah tentu kuih kapit kami mempunyai keistimewaan tersendiri dan tidak dapat dibandingkan dengan kuih kapit lain yang sedia ada di pasaran. Insha Allah.

Kuih Kapit Crunchy Traditional-jenama kuih kapit kami mempunyai kelebihan berikut :
  • Dijual pada harga yang rendah iaitu di bawah harga pasaran.Kuih kapit kami berharga RM22 untuk satu balang saiz medium.
  • Kuih kapit kami mengandungi 40 pcs dalam satu balang dan bilangan ini bukan agak-agak atau anggaran kerana kami juga makan apa yang kami jual, jadi kami arif sangat dengan produk ini.
  • Kuih kapit kami mempunyai inti yang penuh sehingga ke separuh kepingan kuih kapit.
  • Kuih Kapit kami di bakar dan menyebabkan ia tidak berbau tengik.
  • Kuih Kapit kami juga menggunakan inti coklat dan peanut butter yang segar dan dari jenis kualiti yang bagus.
  • Inti kuih kapit kami sangat sedap dan sedang elok dimakan bersama setiap kepingan kuih kapit yang juga rangup.
  • Kuih kapit kami disusun rapi dan kemas dalam balang dan menjadi tarikan kepada pelanggan untuk mencuba dan membeli dari kami.
kuih kapit crunchy inti coklat
Inilah kuih kapit inti coklat yang kami jual dengan harga promosi RM22 satu balang


Boleh order dan wassap sekarang di 012 7878386-Fast Respon:)

Jenama kuih kapit kami yang laris di pasaran : Traditional Kapit Crunchy

Kami juga mempunyai Fanpage sendiri : #Kuihkapitcruncy yang memudahkan para pelanggan kami untuk berhubung terus dengan kami sama ada melalui whatapps, personal message, messenger atau membuat panggilan.

Promosi Kuih Kapit Murah Dan Sedap Untuk Raya Haji 2016
Sempena kedatangan Hari Raya Haji pada tahun ini, kami ingin membuat promosi dan tawaran harga paling rendah iaitu kami menawarkan jualan harga borong kepada bakal-bakal agen kami yang berminat menjadikan perniagaan kuih kapit sebagai perniagaan sampingan atau part time.


Boleh juga ke Fan Page kami di sini : #CikMataharikuChoice

SILA HUBUNGI ATAU WHATAPPS KAMI UNTUK DAPATKAN HARGA BORONG 
HARGA PROMOSI RAYA HAJI 
DI NOMBOR BERIKUT :

012 7878386-Kak Syam
012 2765595-Abang Hadi

Sejak kami mula menjalankan perniagaan ini pada April 2016, kami dapati dan sangat yakin permintaan bagi kuih kapit ini sangat tinggi dan pendapatannya juga sangat lumayan.Harga pasaran bagi kuih kapit berperisa ialah RM25 HINGGA RM30 untuk satu balang.

Jika anda serius dan berminat untuk mengambil order kuih kapit dengan kami, boleh segera wassap kami:




SILA HUBUNGI ATAU WHATAPPS KAMI UNTUK DAPATKAN HARGA BORONG 
HARGA PROMOSI RAYA HAJI 
DI NOMBOR BERIKUT :

012 7878386-Kak Syam
012 2765595-Abang Hadi

Terima kasih bersama-sama kami dan semoga dengan sokongan anda dapat kami membantu sesiapa yang mahu memajukan diri dan memantapkan kewangan keluarga dengan buat part time atau buat perniagaan kuih kapit secara serius.Insha Allah, aamin.

Boleh juga baca kisah bagaimana kami bermula menjual kuih kapit sehingga berjaya mendapat sales empat angka dalam satu hari.






Beli Online Biskut Florentine Dengan Harga Promosi

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Alhamdulillah.Syukur tidak terhingga kerana Allah masih beri kesempatan kepada saya untuk saya berblog semula.Hampir dua bulan tinggalkan blog ini bagai tidak bertuan!Pheww.Sejak Ramadan lalu, Blog kecil ini saya tinggalkan sehingga tidak sedar sudah pun menjangkau ke 11 juta Pageviews.Haih.Manalah saya tidak gembira.

Produk terbaharu di Cik Matahariku Choice-Biskut Florentine


Pageviews Blog sudah 11 juta views

Terima kasih kepada semua readers yang singgah ke blog kecil ini.Kadang-kadang fikir dalam hati juga, bahagian yang manalah dalam blog ini yang dapat beri manfaat kat pembaca blog saya nih.Harap-harapnya saya taklah syok sendiri ya.hihi.Bajet macam Blogger femes jek.kihkih. 

Biskut Florentine Dengan Harga Promosi
Orait, saya ada barang baik nak share dengan readers blog saya ni.Kalau anda ikut perkembangan blog ini, sejak bulan April 2016, saya dan Encik Suami telah mula berjinak-jinak dengan dunia pemasaran produk fizikal secara online.

Dapatkan produk kudapan enak di
Page Cikmatahariku Choice

Sebelum ini saya mula menjual kuih kapit berperisa coklat dan peanut butter.Sambutannya memang sangat memberangsangkan!Masya Allah.Sampai pengilang saya sendiri tak dapat penuhi permintaan di area Lembah Klang, Negeri Sembilan dan sekitar Kuala Terengganu.Sehingga hari ini, kuih kapit tetap menjadi produk nombor satu saya dalam bisnes yang baru sahaja hendak bertatih.Alhamdulillah.

Produk terbaharu dari kami di #cikmataharikuchoice ialah #biskutflorentine.Sangat rangup dan sedap dan kebanyakan pelanggan kami "terpaksa" repeat order dalam tempoh 24 jam!Asalnya kami makan biskut Florentine ini ketika berkunjung ke rumah kakak semasa majlis buka puasa family

Tempahan Biskut Florentine Dengan Harga Promosi
SEGERA WHATAPPS 
012 7878386
( HANYA WHATAPPS 100 YANG TERAWAL SAHAJA )

Kerangupan biskut Florentine yang sukar dilupakan!

Kepingan Florentine yang sangat rangup dan lemak manis 

Jatuh Hati Dengan Biskut Florentine@Crunchy Caramel Almond

Saya dan Encik Suami serta anak-anak terus jatuh hati dengan keenakan biskut Florentine ini.Apa yang saya suka dengan Biskut Florentine ini ialah tepung Florentinenya yang nipis membalut pelbagai jenis kekacang yang juga dari pilihan yang berkualiti.Memang tak jumpa yang sama macam biksut yang kami makan ini.

Kalau tidak, tak akan sampai saya order terus 50 balang dari tuan yang membuatnya.Saya tahu, kakak yang buat #biskutflorentine ni buat dengan sepenuh hati seperti untuk dimakan sendiri.Ini kira biskut Florentine homemade yang paling sedap, rangup, manisnya juga sedang elok!

Jika anda juga suka kudapan sedap seperti ini, boleh wassap saya atau pergi ke Fanpage kami di #cikmataharikuchoice dan pm kami di sana.Insha Allah, kami akan balas setiap pertanyaan anda dengan pantas.


Klik gambar dan Jemput LIKE Fan Page Kami di sini

Tempahan Biskut Florentine Dengan Harga Promosi
Ya, kami hanya tawarkan harga promosi biskut florentine ini jika anda beli online atau wassap kami segera di nombor berikut.

Tempahan Biskut Florentine Dengan Harga Promosi
SEGERA WHATAPPS 
012 7878386
( HANYA WHATAPPS 100 YANG TERAWAL SAHAJA )

Pageviews Blog Sudah 8 Juta dan Salam Ramadan Karem

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Haih.Akhirnya tertunai jugak hasrat hati saya untuk update blog ini.Bukan main lama saya ambik masa dan punya waktu terluang untuk menaip di  blog sendiri.Tak tahulah, kot ada yang tertunggu-tunggu entri baru di blog saya nih.huhu.


Pageviews Blog 8 Juta
Tahu-tahu sudah 8 juta pageviews blog kecik ini.Syukur tidak terhingga kerana pada bulan yang mulia dan penuh keberkatan ini turut beri impak positif kepada blog ini.Terima kasih kepada semua pengunjung dan pembaca blog yang tidak jemu menyokong Blog Cik Matahariku.

Kalau baca senyap-senyap pun, saya terima jugak!saya pun jadi silent reader kat blog orang lain.haha.Tak sempat nak ucapkan Salam Ramadan Kareem kat pembaca blog semua, tahu-tahu kita dah nak masuk fasa akhir bulan Ramadan.Cepatnya masa berlalu kann.

Hari-hari bukak je blog ni.Tengok dashboard, tengok story kawan-kawan blogger lain.Tapi tulah.Sebab tak terupdate blog ni pun kecik je puncanya.Tapi telah menyebabkan rasa malas dan takde mood yang amat sangat untuk menaip.ishh.

Sebenarnya, laptop ultrabook saya ni ada problem sikit.Huruf "e" dia tak mahu keluar!Puncanya ada satu hari tu, budak kecik dalam rumah ni tumpahkan air masak atas keyboard laptop.Pheww.Sejak tulah, blog terus terkubur.huhu.Ni pun menaip guna on-screen keyboard.Lecehnya lah wei.

Mohon maaflah kepada sesiapa yang mungkin tunggu update baru di blog ini.Ceh gitu.Oklah, just drop by nak ucapkan Salam Ramadan Karee kepada semua pembaca Blog Cik Matahariku:)

Semoga mendapat kesempatan dan peluang terbaik meraih dan bertemu malam seribu bulan.aamin.Doakan untuk saya sekeluarga juga ya!

Sampai jumpa lagi-Insha Allah.

Pageviews Blog Cik Matahariku Capai 7 Juta

 Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Kalau ingat-ingat balik zaman awal saya menyertai dunia Blog, saya memang tak plan apa-apa untuk kejayaan atau perkembangan Blog Cik Matahariku.Saya cuma anggap blog sebagai ruang untuk saya berkongsi perasaan dan fikiran saya tentang kehidupan yang dilalui.

AlHamdulillah, Tidak saya duga hingga ke tahap ini pencapaian Blog ini.Kalau ingat dulu-dulu punya cerita, pelik dan hairan jugak, macam mana blog orang lain boleh sampai juta-juta pageveiws.haha.


Buat Duit Dengan Blog
Saya sendiri tahu, kalau tak kerana minat saya terhadap penulisan, saya pun tak serajin ini untuk kongsi banyak benda dalam blog kecik ni.Syukurlah, Allah bagi saya hobi yang dengannya saya tak payah keluar modal.Kalau cakap pasal bil Unifi di rumah,tak tahulah pula modal siapa yang keluar, sebab tahu-tahu hujung bulan, "ada orang" tolong bayarkan.heehe.

Orait, kali ini kegembiraan saya semakin berganda.Bukan saja Pageviews blog dah capai 7 juta, komisen yang saya terima sebagai Affiliate pun semakin banyak masyuk.AlHamdulillah.

Kalau anda punya kelapangan, cubalah libatkan diri sebagai Affiliate.Nak lagi masyuk, daftar Affiliate dengan Affiliate Tudung Si Comel-Sekali anda daftar sebagai Affiliate, terus depa masukkan RM30 dalam akaun Affiliate kita.Tak ke best macam tu.



Lepas tu, kalau nak dapat komisen macam akk ni, rajin-rajinlah share atau promote pasal tudung depa kat blog, facebook atau instagram.Mudah bukan?

Boleh Daftar sekarang, kalau berminat-Cara Daftar Affiliate Tudung Si Comel

Ini pula antara pendapatan Affiliate saya dengan Tudung Si Comel :

Sudah berjaya jana sehingga komisen yang k-41

Alhamdulillah, saya kongsikan angka-angka ini supaya anda sebagai bloggers atau readers nampak dan rebut peluang yang saya dapat ini.Jika kita berusaha, pasti ada hasilnya.Insha Allah.

Terima kasih kerana menyokong blog kecil saya ni.Saya sangat menghargainya:)

Kuih Kapit Sebagai Kudapan Ringan Yang Enak

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Kuih Kapit Sebagai Kudapan Ringan Yang Enak-Yeah, saya tahu ramai yang cari kuih kapit ni buat makan-makan waktu petang atau sambil-sambil tengok tv kat rumah tu kan.Saya ingat lagi, time kecik-kecik dulu, saya boleh jumpa kuih kapit ni time raya je kan, betul tak?

gambar kuih kapit rangup
Kuih Kapit peanut yang membuka selera

kuih kapit coklat rangup
kuih kapit coklat dengan pilihan rasa coklat yang cair di mulut

Nostalgia Kuih Kapit Sedap
Masa tu kuih kapit ni orang hanya buat jenis yang bergulung tu.Kalau mak saya beli, adalah dalam satu paket tu dalam 10 atau 12 batang ( sebut batang sebab dia bergulung memanjang macam batang pun ada.heheh.).

Nostalgia kuih kapit gulung

Pada saya, dah sedap sangatlah masa tu makan kuih kapit walaupun tanpa inti dalamnya.Kuih kapit ni memang rangup dan rapuh kalau dibuat dengan lebih telur dan gulanya.Nostalgia makan kuih kapit time raya memang segar dalam ingatan saya.

Sebab itulah, bila suatu hari Encik Suami bawa balik kuih kapit ke rumah, saya excited semacam.Pulak tu, memang dah berzaman sejak kahwin dan jadi mak orang ni, adalah dua tiga kali je saya dapat makan kuih ni.

Kuih Kapit Dengan Inti Coklat dan Peanut Butter
Paling teruja dan best bila kuih kapit yang Encik Suami bawakan tu lain sikit dari biasa sebab kuih kapit kali ini ada intinya pulak.walaweh.Ini kira kuih kapit dengan inti coklat dan peanut butter.Memang lebih sedap dan menyelerakanlah!Tambah lagi yang saya suka dengan kuih kapit ni sebab rasa aslinya tetap terserlah walaupun ia sudah diletak inti.

kuih kapit Cik Matahariku
Pelbagai inti untuk anda yang mempunyai pelbagai citarasa

Bagi saya kuih kapit yang sedap apabila manis dan rangupnya sedang elok.Kalau rangup pun, taklah sampai bila kita gigit dia pecah berderai kan.Kalau jenis yang macam tu, baik saya sorok daripada bagi kat anak-anak makan sebab tak larat nak bersihkan lantai nanti.muehehhe. Anda akan tahu sendiri kerangupan kuih kapit ini bila anda beli daripada kami :)

Satu lagi kuih kapit yang ada inti  ni juga dibuat dengan cara membakarnya atas kuali leper yang bulat tu.Saya biasa tengok mak mertua saya buat time dekat-dekat raya.Maksudnya, kuih kapit yang dibakar dengan arang ni time membuatnya tak akan bau tengik.Itu yang buat saya betul-betul suka dengan kuih kapit ni.

Image result for gambar cara buat kuih kapit
Contoh acuan kuih kapit

Image result for gambar cara buat kuih kapit
Ini pula cara kuih kapit disediakan dengan kaedah bakar atas arang

Jual Kuih Kapit Sebagai Side Income
Akhirnya, Suatu hari saya dan Encik Suami mulai terfikir dan mula berbincang serius untuk mencuba jual kuih kapit ini sebagai pekerjaan sampingan kami.Kira macam side income gitu.Alhamdulillah.Tambah mengukuhkan semangat kami untuk jual kuih kapit dengan jenama tersebut apabila pakcik yang memperkenalkan kami dengan kuih kapit tersebut beritahu bahawa pasaran kuih kapit dengan ada inti memang belum meluas.

beli kuih kapit murah dan rangup
Kuih Kapit Jualan Kami yang semakin laris dan mendapat permintaan
dari merata tempat-Alhamdulillah-

Tatkala saya menulis post ini, kami sebenarnya baru sahaja dalam 35 hari memulakan perniagaan jual kuih kapit ini, namun dalam pada itu sambutannya sangat menggalakkan dan luar biasa sekali.Saya percaya, jika produk kita bagus pelanggan akan cari kita:)

Sebab itulah, dalam tempoh 35 hari ini, kami sudah berjaya menjual sehingga hampir 100 balang ke area sekitar Selangor,Kuala Lumpur dan Putrajaya termasuk juga paling jauh kami pernah pos kuih kapit ini ke Perlis.Syukur AlHamdulillah.

Ada kalangan pelanggan kami yang repeat order hanya dalam masa selang sehari sahaja.Ya, begitulah penangan kepada pelanggan-pelanggan kami.Bagi saya dan Encik Suami, bila customer repeat order dengan bilangan yang lebih banyak, malah siap recomended kepada teman, jiran dan rakan sekerja itu sudah cukup membuktikan kuih kapit kami memang terbaik dan berkualiti.Insha Allah.

Kuih kapit peanut paling sedap dan murah
Kuih kapit peanut butter yang semakin mencuri perhatian.
Gabungan rasa rangup kuih kapit semakin terserlah bila kita gigit sekali dengan 
inti peanut butter yang sedap

Terima Kasih Kepada Pelanggan Kami
Segalanya dengan izin dan kehendakNya juga.Secara peribadi, saya dan Encik Suami berterima kasih yang tidak terhingga kepada semua pelanggan kami yang sudi mencuba dan mengulang order kuih kapit jualan kami.Tanpa anda yang memberi kepercayaan, mungkin kami juga tidak melangkah untuk bulan kedua penjualan kuih kapit ini.

Semoga Allah permudahkan urusan kami dalam perniagaan ini dan kepada anda semua, jika mahu mencuba atau menikmati sendiri keenakan kuih kapit jualan kami, kami sentiasa bersedia untuk anda.Kami tidak menjual kuih kapit unttuk tujuan perayaan sahaja, malah kami menjualnya sepanjang masa dengan harga yang sangat berpatutan dan yang terendah di pasaran:)

Kami juga sedia membuat penghantaran pos ke tempat anda dengan caj penghantaran mengikut khidmat pos laju Malaysia-Jadi, jangan susah hati jika anda tinggal jauh dari kami kerana kami sedia membawa kuih kapit kepada anda:)

Terima kasih kerana menghubungi kami dan bertanya details kuih kapit yang kami jual.Anda memang pengguna bijak dan kami berikan yang terbaik buat anda.Pastinya kuih kapit fresh dengan inti coklat dan penaut butter yang enak:)

Jemput like Fan Page Kuih Kapit kami di Facebook :

Facebook kuih kapit crunchy

Fan Page Kuih kapit Cik Matahariku-Jemput LIKE :)

Boleh juga whatsapps/ pm/call kami di nombor berikut untuk order dan pertanyaan:


Kak Syam ( 012 7878386 )

Abang Hadi ( 012 2765595 )

kuih kapit jual untuk raya

kuih kapit untuk buat goodies

Boleh juga whatsapps/ pm/call kami di nombor berikut untuk order dan pertanyaan:


Kak Syam ( 012 7878386 )

Abang Hadi ( 012 2765595)

Akhir sekali, terima kasih kerana membaca kisah kami dan kuih kapit enak yang tiada tandingannya!

Pesta Buku Online Dengan Harga Paling Murah di Bookcafe.com

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Pesta Buku Online Dengan Harga Paling Murah di Bookcafe.com-Yup! siapa yang sanggup tolak tawaran harga buku serendah RM1 di Pesta Buku Online Bookcafe.com yang akan berlangsung mulai 29 April sehingga 9 Mei 2016.Kalau anda ke Pesta Buku Antarabangsa KL pun, belum tentu anda akan dapat tawaran sehebat ini beb!


Flash Sale di Pesta Buku Online 2016


Inilah yang saya maksudkan harga buku serendah RM1.Phew..Memang rambang matalah kalau nengoknya.Jika anda teruja nak dapatkan harga buku serendah RM1, segera ke laman web ini: Pesta Buku Online :Flash Sale

Tawaran Flash Sale ini adalah berdasarkan siapa cepat dia dapat.Selain itu, anda kena cepat buat bayaran kerana jika anda mengambil masa lama untuk membuat bayaran walaupun dah buat pesanan, Bookcafe boleh saja batalkan pesanan anda dan berikan kepada pelanggan lain yang pesan buku yang sama, Jadi, jangan buang masa dan segera tunggu waktu-waktu Flash Sale ini dibuka kepada umum.


Senarai Buku Dengan Flash Sale dan Tawaran Harga Serendah Hanya RM1 Sahaja
Kalau ikut orang bisnes ni, memang tak untung..hehhe.Tapi dengan Flash Sale ni, kita yang untung.muehehe.Jom, kita pakat serbu dan cop awal dan terus bayar dengan nilai satu ringgit je beb!Mana nak cari harga buku berkualiti macam ni tapi kita boleh dapat RM1 je.hehe.Syukur AlHamdulillah:) rezeki terpijak untuk para pencinta buku.yeahh.

Sila klik gambar untuk dapatkan Flash Sale yang betul-betul jimat dan menguntungkan!




Orait semua, selamat memiliki buku-buku idaman anda di Pesta Buku Online Bookcafe:)Memang terbaik dan sangat menjimatkan!