TENTANG BLOG DAN PENULIS

Dengan Bismillah
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Alhamdulillah.Sangat bersyukur kerana ditakdirkan untuk berada dalam dunia blogger Malaysia. Dengan peluang dan kesempatan ini, saya berbesar hati mengalu-alukan kedatangan para pengunjung, pelawat, pembaca dan sesiapa sahaja yang melawat dan membaca di Blog kecil saya yang tidak sepertinya ini.

Penulis Blog dan hero kecilnya : Nur Muhammad Aryan Iman

Menulis adalah salah satu terapi buat diri saya.Blog menjadi penyambung minat saya terhadap dunia penulisan sejak usia belasan tahun lagi.Sehinggalah saya menyedari, Allah makbulkan hasrat saya menjadi seorang Penulis dengan memiliki blog sendiri.Alhamdulillah.

Dalam kebanyakan waktu, saya hanya menulis bila punya kelapangan.Semoga perkongsian saya dalam blog kecil ini dappat memberi nilai tambah dalam kehidupan para pembaca dan pelawat blog Cik Matahariku.aamin.Blog ini dibangunkan asalnya hanyalah sebagai memenuhi masa lapang saya, tapi kini secara diam-diam, saya bersyukur kerana ia juga menjadi sebahagian pasif income bagi meneguhkan lagi kewangan keluarga besar kami:)

Sekiranya ada cerita atau photo dalam blog yang saya kongsikan berkaitan dengan para pembaca sekalian, itu adalah kisah perjalanan dan pengalaman dalam hidup saya sendiri.Saya mohon maaf terlebih dahulu jika ada post yang saya kongsi dalam blog menyinggung hati mana-mana pihak.

Jika ada kalangan pembaca yang berminat mendapatkan khidmat saya dalam review produk sama ada digital atau fizikal, saya alu-alukan dan berbesar hati bekerjasama dengan tuan/puan.Saya juga memberi peluang ruang iklan untuk disewa dalam blog dengan harga berpatutan.Hubungi saya bagi tujuan berikut di sini  :

  • No.Telefon/ Whatapps   : 012 7878386
  • Email                              : samsiahabuyamin@yahoo.com
  • Facebook                       : Cik Matahariku
  • Instagram                       :@cikmatahariku

Semoga usaha sedikit saya dan anda akan memberi manfaat kepada semua.Insha Allah.


Terima Kasih.

2 comments:

 1. wah teruja dengan kehebatan Puan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alhamdulillah,terima kasih, biasa-biasa sahaja sebenarnya, cuma minat menulis yang bawa saya ke dunia blog dan secara tidak langsung beri peluang saya jana pasif income darinya:)

   Delete

Sila kongsi Komen anda disini dan terima kasih atas kesudian singgah membaca post dalam blog ini- Semoga ada manfaatnya kepada anda semua:)

Loading...