Tuesday, August 23, 2016

Promosi Kuih Kapit Berperisa Yang Murah Dan Sedap Untuk Musim Raya 2017

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera,
Promosi Kuih Kapit Murah Dan Sedap Untuk Raya 2017-Syukur sangat-sangat bila ramai customer yang hubungi kami atau whatapps menyatakan kuih kapit berperisa yang kami jual memang sedap, inti penuh dan juga sama seperti promo kami dalam gambar yang kami kongsikan.AlHamdulillah.

Kuih kapit crunchy dengan inti coklat dan peanut butter

Kami memasarkan produk kuih kapit coklat dan peanut butter dengan jenama #kuihkapitcrunchyJDT, nyata telah dapat memberi impak yang sangat besar kepada semua peminat-peminat kuih kapit crunchy.Meskipun banyak produk kuih kapit di pasaran, kami sentiasa bersyukur kerana kuih kapit kami yang dihasilkan di Muar, Johor sentiasa mendapat perhatian para pelanggan yang membeli runcit atau borong dengan kami.


Kuih kapit crunchy dengan inti peanut butter yang berkualiti tersusun rapi dalam balang

kuih kapit coklat dan peanut butter dengan inti yang tebal dan melimpah

Yeahhh..kuih kapit inti peanut butter yang menggamit rasa..

Mengapa Kuih Kapit Kami Menjadi Pilihan ?
Seperti yang kami maklumkan, banyak juga pilihan kuih kapit berperisa di pasaran, tapi sudah tentu kuih kapit kami mempunyai keistimewaan tersendiri dan tidak dapat dibandingkan dengan kuih kapit lain yang sedia ada di pasaran. Insha Allah.

Kuih Kapit Crunchy Traditional-jenama kuih kapit kami mempunyai kelebihan berikut :

  • Dijual pada harga yang rendah iaitu di bawah harga pasaran.Kuih kapit kami berharga RM22 untuk satu balang saiz medium.
  • Kuih kapit kami mengandungi 36-38 pcs dalam satu balang dan bilangan ini bukan agak-agak atau anggaran kerana kami juga makan apa yang kami jual, jadi kami arif sangat dengan produk ini.
  • Kuih kapit kami mempunyai inti yang tebal sehingga ke separuh kepingan kuih kapit.
  • Kuih Kapit kami di bakar dan menyebabkan ia tidak berbau tengik dan tidak berminyak
  • Kuih Kapit kami juga menggunakan inti coklat dan peanut butter yang segar dan dari jenis kualiti yang bagus.
  • Inti kuih kapit kami sangat sedap dan sedang elok dimakan bersama setiap kepingan kuih kapit yang juga rangup.
  • Kuih kapit kami disusun rapi dan kemas dalam balang dan menjadi tarikan kepada pelanggan untuk mencuba dan membeli dari kami.
Inilah kuih kapit inti coklat yang kami jual dengan harga promosi RM22 satu balang

Boleh order dan wassap sekarang di 012 7878386-Fast Respon:)

Jenama kuih kapit kami yang laris di pasaran : Dengan label merah Traditional Kapit Crunchy

Kami juga mempunyai Fanpage sendiri : #KuihkapitcruncyJDT yang memudahkan para pelanggan kami untuk berhubung terus dengan kami sama ada melalui whatapps, personal message, messenger atau membuat panggilan.

Promosi Kuih Kapit Murah Dan Sedap Untuk Raya 2017
Sempena kedatangan Hari Raya pada tahun ini, kami ingin membuat promosi dan tawaran harga paling rendah iaitu kami menawarkan jualan harga borong kepada bakal-bakal agen kami yang berminat menjadikan perniagaan kuih kapit sebagai perniagaan sampingan atau part time.


Boleh juga ke Fan Page kami di sini : #CikMataharikuChoice

SILA HUBUNGI ATAU WHATAPPS KAMI UNTUK DAPATKAN HARGA BORONG 
HARGA PROMOSI RAYA  
DI NOMBOR BERIKUT :

012 7878386-Kak Syam
012 2765595-Abang Hadi

Sejak kami mula menjalankan perniagaan ini pada April 2016, kami dapati dan sangat yakin permintaan bagi kuih kapit ini sangat tinggi dan pendapatannya juga sangat lumayan.Harga pasaran bagi kuih kapit berperisa ialah RM25 HINGGA RM30 untuk satu balang.

Jika anda serius dan berminat untuk mengambil order kuih kapit dengan kami, boleh segera wassap kami:
SILA HUBUNGI ATAU WHATAPPS KAMI UNTUK DAPATKAN HARGA BORONG 
HARGA PROMOSI RAYA  
DI NOMBOR BERIKUT :

012 7878386-Kak Syam
012 2765595-Abang Hadi

Terima kasih bersama-sama kami dan semoga dengan sokongan anda dapat kami membantu sesiapa yang mahu memajukan diri dan memantapkan kewangan keluarga dengan buat part time atau buat perniagaan kuih kapit secara serius.Insha Allah, aamiin.

Boleh juga baca kisah bagaimana kami bermula menjual kuih kapit sehingga berjaya mendapat sales empat angka dalam satu hari.
PENGUMUMAN :
Mulai Mei 2017, kami telah menaikkan harga retail bagi kuih kapit crunchy JDT kami memandangkan kenaikan kos harga borong yang telah ditetapkan oleh pengilang. Harga baru kami ialah RM23 sebalang dengan kuantiti 36-38 pcs.Boleh rujuk Page #kuihkapitcrunchyJDT untuk info lanjut. 


SILA KLIK PAGE KUIH KAPIT CRUNCHY JDT UNTUK MENDAPATKAN INFO TERKINI TENTANG HARGA BARU KAMI-
RANDOM POST :

No comments:

Post a Comment

Sila kongsi Komen anda disini dan terima kasih atas kesudian singgah membaca post dalam blog ini- Semoga ada manfaatnya kepada anda semua:)