Assalamualaikum..
Selepas dua bulan menghilang dari radar, Oktober kembali menyapa saya supaya "jenguk-jenguklah blog awak tuuu.."kihkih.Alhamdulillah.Semoga Allah bagi pinjam masa yang sangat berharga ni kat saya supaya lebih rajin dan istiqamah dalam berblog.aamin.Saya akui, tempoh bekerja dari rumah sejak PKP ini sedikit sebanyak telah menurunkan motivasi saya dalam bekerja dan membuatkan saya lebih bersemangat untuk memilih bersara awal.
Apapun, saya tetap mohon semoga Allah lorongkan saya memilih jalan hidup yang lebih baik.Bekerja atau bersara awal, saya sendiri pun tidak tahu manakah yang lebih baik.Tapi saya cemburukan Encik Suami yang sudah "bersara awal" sejak bulan Februari lalu.haha.Sebelum ini kami ada together-gether konon nak bersara pada usia yang sama.Alih-alih dia dah resign dulu.Ai is jealousss.U know!
Orait, update kali ini sebenarnya nak kongsi apa yang saya masak kat rumah time WFH.Yelah.Dua ploh empat jam kek ghumah, haruslah masak dengan meriah dan beriya kan.Tambah pulak askar ramai.Walaupun bekerja, bila dok kat rumah, kita boleh adjust masa, nak masak bila dan bagaimana kann.eh.apa tu.
2 Comments
Best la En.Suami bersara awal..
ReplyDeleteDaging blackpepper berempah tu nampak best utk ditiru. Tq
ReplyDeleteThanks Read This Entry:) Drop your comment, So I know That You Are Visit My Blog.Thanks In Advance My Sweet Readers!